ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ,  ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Η εταιρία Ζαμπούρης Α.Ε. ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση το 1977 με ιδρυτή τον κ. Αλέξανδρο Ζαμπούρη και από το 2001 λειτουργεί με την σημερινή της μορφή ως Ανώνυμη Εταιρία. Η έδρα της είναι στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητο χώρο 23.000τ.μ. και διατηρεί υποκατάστημα στο Σχηματάρι Βοιωτίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο 21.000τ.μ. Η εταιρεία πρωτοπορεί και ανοίγει νέους δρόμους αποτελώντας μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων, της εμπορίας υλικών και του φορτηγού.Η εταιρία απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό 60 ατόμων που μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις ακόμα στις πιο απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Η Ζαμπούρης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του μουσαμά από το 1990. Διατηρώντας ανοδική πορεία έχει καταφέρει να είναι η πρώτη επιλογή στον χώρο. Κατασκευάζει επώνυμους μουσαμάδες HEYtex με πιστοποίηση DEKRA & αντικλεπτικό πλέγμα ασφαλείας. (Η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που κατασκεύασε μουσαμάδες με πλέγμα ασφαλείας). Οι μουσαμάδες μας είναι υψηλής ποιότητας, αδιάβροχοι και ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες. Εκτυπώνονται στην καλύτερη μηχανή της αγοράς “Latex 3100 & 3200” με μελάνια νερού, φιλικά προς το περιβάλλον.

Η Ζαμπούρης Α.Ε. διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αμαξωμάτων στις καλύτερες τιμές. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων και έχει ξεφύγει από τα  ελληνικά δεδομένα καθώς στέλνει παραγγελίες σε όλα τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Επίσης, η εταιρεία εμπορεύεται επώνυμους γερμανικούς μουσαμάδες HEYtex και όλα τα παρελκόμενα του μουσαμά (κλείστρα, ράουλα , σωλήνες και πολλά άλλα)

To μηχανουργείο ασχολείται με την κατασκευή καρότσας ελαφρού τύπου και κουρτίνας σε φορτηγά οχήματα από 4 mm έως 13,60 mm με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα διασκευής της καρότσα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

η εταιρεια

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ | ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ | ΓΙΓΑΝΤΟΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ | ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ | ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ | ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ